Algemene voorwaarden - Weekendjeweg.nl Cadeau Card

Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card geef je een beleving, een mooie vakantieherinnering cadeau! Via Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl heb je met de cadeaukaart keuze uit een ruim aanbod voor een weekendje weg in binnen- en buitenland.

Van sprookjesachtige kasteelhotels tot knusse boutique hotelletjes. Van een familieweekend op een vakantiepark tot de leukste dagjes uit voor jong en oud inclusief overnachting. En van een avontuurlijk Grand Prix weekend tot een stedentrip naar Valencia…

Weet je niet helemaal waar je heen wil? Kies dan voor een Center Parcs Mystery Park in Nederland of België. Bij het boeken blijft de bestemming en het type cottage nog even een verrassing, maar dat maakt de voorpret extra leuk! Of boek via Bungalows.nl een verblijf bij één van ketens zoals; Center Parcs, Landal GreenParks, Roompot Vakanties en EuroParcs.

Met de Weekendjeweg.nl Cadeau Card kan het allemaal! Ga jij voor een romantisch weekendje voor twee of trek je er op uit met het hele gezin?

 

Wist je dat de De Weekendjeweg.nl Cadeau Card is verkozen tot de Gift Card van het Jaar 2015, 2016, 2017, 2018 ,2019,2021/2022, én 2023 in de categorie Leisure & Ontspanning?

 

Bekijk het volledige aanbod op Weekendjeweg.nl en Bungalows.nl
Bekijk hier de volledige voorwaarden van de Weekendjeweg.nl Cadeau Card